Nettbutikk: Nike® Sko på nett | Gratis Levering til hele Norge | Alle 75% Avslag

Bestill Levering

Priser og Forsendelse

Vi er alltid dedikert til å forbedre din service og kundeopplevelse. Vi har godt kjennskap til rederier og velger den praktiske fraktruten som gir levering raskere. Tatt i betraktning langt frakt, tilbyr vi 5 fraktalternativer: DHL, FedEx, UPS, TNT og EMS. Vår fraktkostnad er gratis på alle bestillinger!

Leveringstid

Som regel vil alle bestillinger bli sendt ut den følgende arbeidsdag. Weekend bestillinger vil bli sendt følgende mandag morgen. Som hovedregel er behandlingstid og frakttid den totale leveringstiden. Vanligvis kommer varene i 7-15 dager. Vi vil gjøre vårt ytterste for å sikre at du mottar pakken i tide.

Sporing

Frakten av pakken din kan spores online. Etter at bestillingen din er sendt, sendes en bekreftelses e-post med online sporingsnummer og link til deg. Sporingsnummeret vil være gyldig for sjekken din innen 48 timer etter at du mottok e-posten.

Vi foreslår at du legger til e-postlisten din slik at du kan motta en bekreftelse på bestillingen fra oss. Og husk å sjekke spam / søppelpost hvis du mottar svar innen 3 dager.

Hva skjer hvis du er ute av drift?

Hvis du er på vei til pakken, vil posten din eller kureren forlate et kort som forteller deg hvor du skal hente din diskret pakkede bestilling.

Når pakken din sendes til neste leveringsadresse, må du hente pakken.

Når pakken er tatt til nærmeste kurertjeneste, kan du hente den opp eller sørge for at den leveres igjen.