Nettbutikk: Nike® Sko på nett | Gratis Levering til hele Norge | Alle 75% Avslag

Betalingspolitikk

Betaling kan gjøres med kredittkort.

Når du bestiller, må faktureringsadressen din matche adressen til kredittkortet ditt, ellers kan vi ikke behandle bestillingen din.

Alle transaksjoner er sikret. Nettstedet har et SSL-krypteringssystem for beskyttelse av personlige og betalingsdata. Vi selger eller sender ikke varer bestilt gjennom nettstedet direkte til enhver person vi kjenner til å være under 18 år. Vi samler ikke personlig informasjon (som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse), som er også omtalt her som "personlig informasjon" om deg, med mindre du velger å gjøre det frivillig til bortskaffelse.

Ønsker deg en fin shoppingdag her!

Å bruke et kredittkort er fortsatt den beste løsningen for din sikkerhet. Før du legger inn en bestilling på vår nettside, vennligst les følgende ofte stilte spørsmål nøye:

1. Hvorfor betaler du med kredittkort sikrere enn å betale med sjekk, kontanter eller debetkort?

Hvis du har en uautorisert kostnad på kredittkortet ditt, er ansvaret ditt begrenset. Faktisk sier noen kredittkortutstedere og nettstedseiere at de under visse omstendigheter kan betale deg dette beløpet.

2. Hva er andre grunner til å betale med kredittkort?

Du kan spare penger ved å bruke et kredittkort hvis du avregner regningen helt. Betalinger med kredittkort vil tillate deg å legge ut betalingsbeløpet på bankkontoen din og motta renter inntil kredittkortregningen din blir forfalt. I tillegg tilbyr noen kredittkortselskaper deg utvidede garantier eller andre fordeler for å handle med kortet.

3. Hvordan kan du beskytte ditt kredittkortnummer mot uautorisert bruk?

Vennligst sjekk kredittkortopplysningene dine nøye og umiddelbart ved ankomst. Hvis du finner noen uregelmessigheter, bør du umiddelbart informere utgiveren av kredittkortet telefonisk og skriftlig.

4. Er det trygt å angi kortnummeret mitt online?

Du kan trygt legge inn hele kredittkortnummeret ditt via vår sikre server, som krypterer all innsendt informasjon. Vår Store Secure Server Software (SSL) er bransjestandarden og er blant de beste programmene som er tilgjengelige i dag for sikre handelstransaksjoner. Den krypterer all personlig informasjon, inkludert kredittkortnummer, navn og adresse slik at den ikke kan leses ettersom informasjonen overføres via Internett. Alle våre kredittkortinformasjon lagres i en sikker, dedikert database.