Nettbutikk: Nike® Sko på nett | Gratis Levering til hele Norge | Alle 75% Avslag

Personvernregler

Denne personvernpolitikken angir grunnlaget for at vi behandler personlig informasjon som vi samler inn fra deg eller som du gir oss. Vennligst les følgende nøye.

Informasjon vi kan samle om deg:

Vi kan samle inn og behandle følgende informasjon om deg:

Informasjon du gir oss. Du kan gi oss informasjon ved å fylle ut skjemaer på vår nettside eller ved å svare oss på telefon, e-post eller på annen måte. Dette inkluderer informasjon du oppgir når du registrerer deg for bruk av nettstedet vårt, søker etter et produkt, bestiller på vår nettside, deltar i runerskono.com, deltar i en konkurranse, kampanje eller undersøkelse, samt rapporterer en Angi problemer med nettstedet vårt . Informasjonen du oppgir kan inneholde navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer, finans- og kredittkortinformasjon.

Følgende informasjon kan samles inn, men vil bli anonymisert og vil ikke inneholde informasjon som identifiserer deg:

• Teknisk informasjon, inkludert datamaskinens IP-adresse, legitimasjon, nettlesertype og -versjon, tidszoneinnstilling, typer og versjoner for nettleser, operativsystem og plattform; og

• Informasjon om ditt besøk, inkludert den fullstendige URL-klienten til, gjennom og fra vår nettside (inkludert dato og klokkeslett); Produkter som du har sett eller søkt etter; Sidetidstider, nedlastingsfeil, besøkstider på bestemte sider, sideinteraksjonsinformasjon (for eksempel rulling, klikk og musepekere), sidebrowsing og alle telefonnumre som brukes til å ringe til kundeservicenummeret.

Hvordan bruker vi dine personlige opplysninger

Dine personopplysninger vil kun bli brukt av oss til følgende formål:

• For å forbedre din shoppingopplevelse på nettstedet vårt

• For å behandle bestillingen din

• Med din tillatelse til å informere deg om produkter eller spesialtilbud som kan være av interesse for deg

Deling av informasjon

Vi selger eller deler ikke informasjonen din med tredjepart. Vi bruker kun dine opplysninger som angitt i denne retningslinjene.

Opplysning om dine opplysninger

Vi kan dele dine personlige opplysninger med medlemmer av gruppen runerskono.com, inkludert våre datterselskaper, vårt topphold og dets datterselskaper.

Når vi selger eller kjøper noen virksomheter eller eiendeler, kan vi avsløre denne informasjonen til den potensielle selgeren eller kjøperen av virksomheten eller eiendelene, som rimelig nødvendig.

Hvor lagrer vi informasjonen din?

All informasjon du oppgir til oss, blir lagret på våre sikre servere. Alle betalingstransaksjoner er kryptert ved hjelp av SSL-teknologi. Hvis vi gir deg (eller hvor du har valgt) et passord som gir deg tilgang til enkelte deler av nettstedet vårt, er du ansvarlig for å holde dette passordet hemmelig. Vi ber deg om ikke å dele et passord med noen.

Dessverre kan overføring av informasjon over Internett ikke være helt sikker. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte dine personlige opplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheten til dine data som sendes til nettstedet vårt. Hver overføring er på egen risiko. Når vi mottar informasjonen din, bruker vi strenge prosedyrer og sikkerhetsfunksjoner for å forhindre uautorisert tilgang.

Cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å spore din nåværende kjøpssession, slik at du alltid kan få tilgang til handlekurven din og tilpasse innholdet på nettstedet vårt og sikre en konsekvent opplevelse. Vi bruker også informasjonskapsler for å spore hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt for å overvåke hvordan vi oppfører oss.

Disse cookies lagrer ikke personlige data.

For den fulle tekniske forklaringen, les mer om informasjonskapsler som brukes på vår nettside.

Hvis du vil fjerne disse informasjonskapslene, kan du gjøre det ved å følge disse instruksjonene.

E-post

Vi hater også søppelpost!

Vi sender deg en e-post for å behandle bestillingen din og deretter introdusere deg fordelene med vårt lojalitetsprogram. Bare runerskono.com bruker e-postadressen din. Vi vil aldri dele din e-postadresse eller personlige opplysninger med tredjeparter for markedsføringsformål. Vi sender din e-postadresse til leveringstjenesten for å sende deg sporingsvarsler for levering.

Du kan når som helst avslutte abonnementet

Hvis du blir med på nyhetsbrevet runerskono.com, kan du når som helst melde deg av ved å klikke på abonnementslinken som ligger på slutten av hver melding sendt av oss. Eller du kan sende en melding til vår kundeservice, og vi vil avmelde deg.

Lenker til andre nettsteder

Vår nettside kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Vi kontrollerer ikke, anbefaler eller godkjenner og er ikke ansvarlige for disse nettstedene eller deres innhold, produkter, tjenester eller personvernregler. For informasjon om driften, driften og administrasjonen av dette nettstedet, vennligst se personvernreglene til tredjepartssiden. Du bør også selvstendig verifisere ektheten av et nettsted som vises eller hevder å være et av våre nettsteder (inkludert de som er koblet via e-post).

Endringer i denne policyen

Eventuelle endringer vi gjør i vår personvernspolicy i fremtiden vil bli lagt ut på denne siden og, hvis det er relevant, varslet til deg via e-post. Vennligst se gjennom disse regelmessig for å motta oppdateringer eller endringer i vår personvernpolicy og hvordan det påvirker deg.

Dine rettigheter

Databeskyttelsesloven ("loven") inneholder ulike bestemmelser som sikrer at enhver person som har tilgang til dine personlige opplysninger, må overholde strenge regler.

Loven inneholder følgende prinsipper, som vi følger til enhver tid:

• Vi behandler dataene dine rettferdig og lovlig.

• Vi mottar bare informasjonen din for bestemte og legitime formål, og kan ikke bruke det til noe annet formål.

• Vi vil sørge for at personlig informasjon er relevant, relevant og ikke overdreven i forhold til formålet det er lagret for.

• Vi vil sørge for at personlig informasjon er korrekt og oppdatert når det er nødvendig.

• Vi sikrer at personlig informasjon ikke lagres lenger enn nødvendig for dette formålet.

• Vi vil sørge for at personlig informasjon behandles i samsvar med dine rettigheter under loven.

• Vi vil ta rimelige tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte personlig informasjon mot ødeleggelse, skade eller tap.

• Vi overfører ikke dine personlige data utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområde, med mindre dette landet eller territoriet sikrer et tilstrekkelig beskyttelsesnivå.

Kontakt oss

Alle spørsmål, kommentarer og henvendelser vedrørende denne personvernpolitikken er velkomne, og du kan sende oss en e-post via vår "Kontakt oss" side.