Nettbutikk: Nike® Sko på nett | Gratis Levering til hele Norge | Alle 75% Avslag

Retur og Utveksling

Vi vil at du skal være helt fornøyd med kjøpet ditt!

Vennligst sjekk det så snart som mulig ved mottak og ikke åpne tilbehør før du kontrollerer hovedelementene for størrelse. Hvis du av en eller annen grunn ikke er helt fornøyd med ditt kjøp, vil vi gjerne bytte ut eller erstatte det i samsvar med denne returpolitikken. Elementer må returneres innen 7 dager etter mottak. Uansett grunn, returner alt i opptil et år etter at du har kjøpt det. Vi vil gi deg en erstatning eller en full refusjon.

Komme tilbake

Hvis du vil returnere varene dine, vennligst gi oss beskjed først, angi grunn og bestillingsnummer for returet innen 7 dager etter mottak. Din tilbakemelding er veldig viktig for oss. Alle gjenstander må sendes tilbake komplett med originalemballasjen. Alle pakker skal sendes via en sporbar metode. Vi er ikke ansvarlige for tapt pakker under transport. Merk at de opprinnelige fraktkostnadene ikke refunderes. Ta kontakt med dine spørsmål og bekymringer før du legger inn bestillingen din.

Utveksling

Varer må returneres innen 7 dager etter mottak, og kunden er ansvarlig for eventuelle fraktkostnader forårsaket av hele utskiftingsprosessen. Alle varer kan kun utveksles for samme prisutskifting, vær oppmerksom på at vi kun vil utstede utskiftningen først etter retur.

Avbryt bestillingen din

Hvis du har bestilt en bestilling og ønsker å avbryte den senere, vennligst kontakt vår kundeservice representant så snart som mulig. Men hvis bestillingen din er sendt, har vi ingen måte å avbryte.